Transportsystemen voor de verpakkingsindustrie

Sinds oprichting door de Kaak-Group in 2007 is Multiparts uitgegroeid tot betrouwbaar aanspreekpunt voor transportoplossingen voor diverse industrieën. Waaronder de verpakkingsindustrie.

Ondersteund vanuit de Kaak-Group heeft Multiparts meer dan 45 jaar aan ervaring met hygiënische rvs transportsystemen. Deze worden geleverd met een eigen assortiment aan kunststof modulaire schakelbanden.

‘Kaak’ transportbanden en transportsystemen hebben zich in de verpakkingsindustrie al vele jaren bewezen. Vandaag de dag zijn deze kunststof modulaire transportbanden wereldwijd dan ook veel gebruikt in de verpakkingsindustrie. 

multiparts-transport-systeem-verpakkings-industrie-01 multiparts-transport-systeem-verpakkings-industrie-02 multiparts-transport-systeem-verpakkings-industrie-03 multiparts-transport-systeem-verpakkings-industrie-04 

Verpakkingsindustrie

Naast een breed assortiment aan rechte transportsystemen, kunt u bij Multiparts ook alle types van de bochtversies bestellen. De Multi-Way Curve met een vaste en zeer krappe radius wordt zeer veel gebruikt in de verpakkingsindustrie. Dit omdat met dit type bocht, geen rechte in- en uitloop gecombineerd met een radius van 767 mm zeer compacte installaties gebouwd kunnen worden.

Levering transportbanden drankindustrie

Multiparts levert snel een standaard transportsysteem voor uw bedrijf. Standaard transportsystemen bestelt u zelf direct vanuit onze catalogus. De gemiddelde levertijd bedraagt voor de standaard transportsystemen 3 tot 4 werk weken.

Maatoplossing transportsysteem drankindustrie

Zoekt u een maatoplossing voor uw bedrijf? Ook daarvoor is Multiparts uw meest betrouwbare leverancier. Informeer geheel vrijblijvend naar oplossingen voor uw bedrijfssituatie. Maatoplossingen zijn inclusief besturing en desgewenst montage in slechts enkele weken meer leverbaar.

Specials en onderdelen transportsystemen voor drankindustrie

Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan transport gerelateerde specials zoals:

  • powerfree bufferbanen
  • horizontale- en verticale wissels
  • haakseoverzetters
  • stoppers & afwijzers

De levertijd van deze onderdelen bedraagt 4 tot 5 werk weken. 

Kwaliteit en garantie

Contact

Multiparts
IJsselweg 33
7061 XT Terborg
The Netherlands

P.O. Box 16
7060 AA Terborg
The Netherlands

Tel: +31 315339102
Fax: +31 315339355
info@kaak-multiparts.nl

webdesign and hosting by Voskotan Webservices